top of page
Chinees Nieuwjaar de After (Taiwan)
Chinees Nieuwjaar de After (Taiwan)

zo 12 feb

|

Proeflokaal De Kelder

Chinees Nieuwjaar de After (Taiwan)

Dit jaar bracht het Chinees Nieuwjaar extra kopzorgen. We plaatsen twee giga ronde tafels in ons proeflokaal. Er komen 16 gerechten op tafel. Het getal 16 klinkt als "wil vloeien" in het Chinees, dat laatste, slaat op de wijn. Mochten we snel volzet raken doen we zaterdag ervoor nóg een avond.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

12 feb 2023, 13:00

Proeflokaal De Kelder, Sint-Michielsgestel, Nederland

Over het evenement

Laten we het Chinees Nieuwjaar vieren met een feestelijke maaltijd! Ons proeflokaal is uitgerust met twee prachtige, grote ronde tafels waaraan 16 heerlijke gerechten zullen worden geserveerd.

En dat is nog niet alles, want het getal 16 klinkt als "wil vloeien" in het Chinees, wat slaat op de overvloed aan wijn die we zullen serveren. Dus trek uw beste outfit aan en kom genieten van een onvergetelijke middag vol lekkers en gezelligheid!

Taiwanese keuken staat centraal. Een ontsnapping aan Xi Jinping. Een viering van de Chinese keuken. Alle 8 de hoofdkeukens (van China) zijn vertegenwoordigd in de Taiwanese keuken door migratieachtergrond van het eiland.

We proeven hierbij een flight aan wijnen. Dit is een van de meest lastige pairings. Voer voor discussie (pun intended).

Zorg dat je genoeg ruimte hebt voor al het lekkers dat je gaat eten. Want als er één ding is waar de Taiwanese keuken bekend om staat, is het wel om de overvloed aan lekkere gerechten die ze bieden. Van de pittige stinky tofu tot de zachte, sappige xiaolongbao en goed gevulde ometten met oester. En als we dan toch bezig zijn, kun je net zo goed ook een portie beef noodle soup meepakken. Want laten we eerlijk zijn, kun jij weerstand bieden aan een warme en comfortabele stoofpot met noodles en rundvlees? Glaub es nicht. Vergeet niet om een stretchbroek aan te trekken. 

Tickets

  • Seat At the table

    Dit wordt zo vet!

    € 29,00

Deel dit evenement

bottom of page