top of page
Vinologische Valedictie: Viering van de oogst van herinneringen
Vinologische Valedictie: Viering van de oogst van herinneringen

vr 16 jun

|

Sint-Michielsgestel

Vinologische Valedictie: Viering van de oogst van herinneringen

Kom samen het glas heffen bij het Afscheids-Oogstfeest! Vier het succes van De Collectieve Kelder en proost op de vruchten van onze inspanningen. Laat je onderdompelen in een zee van wijn en gezelligheid terwijl we het einde van een tijdperk vieren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

16 jun 2023, 19:30

Sint-Michielsgestel, Gemondseweg 6A, 5271 SH Sint-Michielsgestel, Nederland

Over het evenement

Beste wijnvrienden,

Wij nodigen jullie uit om samen het glas te heffen tijdens het "Vinologische Valedictie: Viering van de oogst van herinneringen"! Laten we samen het succes van De Collectieve Kelder vieren en nog één keer proosten op de vruchten van onze inspanningen.

Kom op 16 juni naar onze wijnkelder en bereid je voor op een druivenkneuzend leuke avond! Trek je oogstbeste outfit aan en sluit je aan bij ons feest waar het wijn zal vloeien als een rivier van genot.

Wees geen zure druif, maar vier samen met ons het einde van een tijdperk. Schrijf je in voor deze feestelijke bijeenkomst en laat je onderdompelen in een zee van wijn en gezelligheid.

Bij dit druivenrampetampende evenement zullen we samen lachen, huilen en een toast uitbrengen op de mooie herinneringen die we als collectief hebben gedeeld. Dus zet je druivigste gezicht op en schrijf je in. Want zoals het gezegde gaat: "Je bent pas echt een wijnkenner als je de laatste druppel hebt geproefd."

Tot oogstfeest!

Thomas 

Chef Caviste

Tickets

  • Oogst van herinneringen: Feest

    Jij komt ook!

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page