top of page
Onze club

Onze missie, sámen beter drinken

We begonnen als een groep liefhebbers die een wijncollectie aanlegde: een bescheiden verzameling direct van de wijnmaker. Al snel groeide onze collectie uit. We wilden onze wijn ook toegankelijk maken voor anderen. Daar ontstond het idee.

 

Door samen te kopen, kopen we slimmer. In ons model komt overgrote deel van de kostprijs namelijk bij de wijnmaker terecht in plaats van bij tussenhandelaren. 

 

Wil jij ook betere wijn drinken én geld besparen?

Inkoopclub?

Kwaliteitswijn voor inkoopprijs

Word lid van ons initiatief voor € 25 per maand en ontvang jouw drie-cijferige keldersleutel. Je koopt daarmee de mooiste wijnen tegen inkoopprijs.

We importeren onze wijnen direct bij de maker. We bieden ze vervolgens aan aan onze leden zonder meerprijs. Zo verdient de wijnmaker een betere prijs voor zijn/haar wijn en besparen we jou de dure omweg via groothandel naar slijterij. Met vijf flessen per maand ben je al goedkoper uit.
 

De Kelder werkt samen met de nieuwe generatie biologische wijnmakers; onafhankelijk en innovatief, maar zonder eeuwenoude tradities uit het oog te verliezen. Ze werken op hun eigen wijngaard en maken en bottelen hun wijn zelf.

Kiezen voor De Kelder betekent:

  • 40% tot 65% goedkoper

  • Altijd de beste wijnen in huis

  • Slechts exchateau & transportkosten betalen

  • Eerlijke prijs voor de maker

  • Andere wijnliefhebbers ontmoeten

Proeverij foto site wijn.jpg
Hoe het werkt?

Je krijgt als lid toegang tot de Kelder

Wordt lid voor €25 per maand!

Krijg met jouw keldersleutel

 gemiddeld 45% korting

op onze wijnen! 

Proeverijen

Kom mee proeven en ervaar de Kelder

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Onze wijn

Wijn is een natuurproduct, géén Coca-Cola

Wij importeren wijnen gemaakt door onafhankelijke, jonge wijnboeren die uitsluitend biologisch en biodynamisch werken. Lees hier waarom we dat doen.

Onafhankelijk
Onze wijnmakers werken in hun eigen wijngaard. Ze maken en bottelen hun wijn zelf. Dit met respect voor het terroir, viticulturele traditie en alleen met natuurlijke druif eigen gisten. 
 

Waarom jong
We werken graag met de nieuwe generatie wijnmakers die durven experimenteren zonder de tradities uit het oog te verliezen. Om zodoende durven te leren en de traditie van het wijnmaken in hun eigen stijl voort te zetten. 

Met trots vertegenwoordigen wij kundige, avant-garde wijnmakers.

Wil jij ook betere wijn drinken?

Wordt lid en ontvang jouw sleutel tot de Kelder

Eerst even buurten?

Kom langs op de Gemondseweg 6A in

St Michielsgestel

Stuur een appje op +31639574705

Bedankt voor de inzending!

bottom of page