top of page
  • Foto van schrijverThomas

Log met veranderingen 23 november

Lieve Leden,


Het een en ander is zojuist aangepast in de site. Mocht je het interessant vinden, de veranderingen hierbij in een soort log ofwel een log-blog.


Zoek functionaliteit

Er is een zoekbalk bovenin het scherm geplaatst. Deze heb ik gemaakt in plaats van de pagina "Kelderlijst". De Kelderlijst werd wat lang en de scrolfunctie en ook doorklikbaarheid ervan stoorde me al een tijdje. Onder het kopje "Onze wijn" browse je door de wijn zoals een gemiddelde wijnkaart in een restaurant ook is opgebouwd.


De zoekbalk heeft een snel-zoekfunctie in de browser. De zoekbalk is erg handig als je thuis even snel de wijnomschrijving erbij wil zoeken. Werkt echt mega rap, ook op je telefoon en andere handhelds.Wijnomschrijvingen

Heel voornaam, ik heb de de wijnomschrijvinen van: Granit (de nieuwe), Fuentesca, Pinot Frizante van Schneider, Grand cuvee 2008 en Grand cuvee 2016, Amphores en de Sainte Marie 2017 van Denois en Cuvee 161 (herziene versie door Otto) van Les Clos Perdus ingeladen. Er resteren er nog een paar. Dit is erg veel werk, maar ook super leerzaam.


Ik ga nu beginnen aan het opnemen van korte filmpjes circa 30 seconden waar ik de bijzonderste kenmerken van een wijn noem. Ik doe dit al voor leden die een proefpakket opvragen, dan loop ik even kort door de wijn in het pakket heen. De reacties daarop zijn enthousiast. Is lekker houtje-touwje, en dat is de kracht denk ik.


Taal

Her en der op de site heb ik wat taalfoutjes aangepast. Ik ben mega dyskeltisch dus mocht je nog wat tegen komen. Meld het me, dan pas ik het aan. Annemieke, dank voor je feedback daarin.


Automatisering

Ik heb wat zitten programmeren in de automatische emails. Is vooral voor nieuwe leden van belang.


Ik heb de melding of je de WIX app wil downloaden uitgezet. In die WIX app is eigenlijk alle data van onze site geladen. Je kunt er ook bestellingen in plaatsen. Met name op je telefoon is dit handig, je hoeft dan namelijk de site niet in je browser te openen. Niemand ging die app gebruiken op basis van de dropdown en daarbij was ie vooral op je telefoon behoorlijk storend.

Mocht je hier toch behoefte aan hebben aan de/een app. Download de Wix app in de App of Play Store en gebruik deze code: 8KX6DH.


Ook de automatische chat berichten op de site heb ik uitgezet.


Zoals altijd geldt, mocht je om wijn verlegen zitten, schroom niet, en kom naar De Kelder! Ook voor advies bij een dinertje bijvoorbeeld, vind ik mega tof om te geven!


Proost,


T


Ps. Screenshot van app:

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page